Mbappe si Neymar, intr-un prim 11 de LUX! Cum arata echipa celor mai valorosi fotbalisti din lume! Niciun jucator de la Real sau Barcelona in lot

Mbappe si Neymar, intr-un prim 11 de LUX! Cum arata echipa celor mai valorosi fotbalisti din lume! Niciun jucator de la Real sau Barcelona in lot

Daca cei mai valorosi fotbalisti din lume de pe fiecare post ar fi in aceeasi echipa, aceasta ar avea o valoare de aproape 1,2 miliarde de euro.

3 fotbalisti de la Liverpool, cate doi jucatori de la Bayern Munchen, PSG si Manchester City si cate unul de la Juventus si Atletico Madrid se afla in cel mai scump prim 11 din lume. 

Cel mai valoros jucator din echipa este Mbappe, cotat la 180 de milioane de euro, urmat in top de colegul sau, Neymar, si de Raheem Sterling, amandoi cotati la 128 de milioane de euro. 

Pe locul 3 in clasamentul celor mai valorosi fotbalisti din lume este Sadio Mane, a carui valoare de piata este de 120 de milioane de euro. 

Iata cum arata primul 11 al celor mai scumpi jucatori ai momentului

Jan Oblak (Atletico Madrid, 90 de milioane de euro) - Alphonso Davies (Bayern Munchen, 80 de milioane de euro), Virgil van Dijk (Liverpool, 80 de milioane de euro), Matthijs de Ligt (Juventus, 70 de milioane de euro), Trent Alexander-Arnold (Liverpool, 110 milioane de euro) - Kevin de Bruyne (Manchester City, 120 de milioane de euro), Joshua Kimmich (Bayern Munchen, 85 de milioane de euro), Sadio Mane (120 de milioane de euro), Raheem Sterling (128 de milioane de euro) - Neymar (PSG, 128 de milioane de euro), Kylian Mbappe (PSG, 180 de milioane de euro).

Marii absenti din echipa sunt Messi si Ronaldo, care au valori de piata de 100, respectiv 60 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies