Pentru prima data dupa 11 ani se intampla acest lucru! Nationala lui Mirel Radoi a inregistrat un record negativ dupa partida cu Austria

Pentru prima data dupa 11 ani se intampla acest lucru! Nationala lui Mirel Radoi a inregistrat un record negativ dupa partida cu Austria

Romania a pierdut meciul de la Ploiesti impotriva Austriei, scor 0-1. Pentru nationala lui Mirel Radoi a fost a treia infrangere consecutiva, dupa infrangerile cu Islanda (1-2) si Norvegia (0-4). 

Ultima data cand Romania a inregistrat o astfel de contraperformanta a fost in primavara lui 2009, atunci cand Victor Piturca era selectioner. Romania a pierdut la rand cu Croatia (1-2, amical), Serbia (2-3) si Austria (1-2). Dupa cele trei infrangeri Victor Piturca a fost demis de la echipa nationala. 

Cel care l-a urmat la carma nationalei Romaniei a fost Razvan Lucescu. Nici el nu a fost cu mult mai norocos decat predecesorul sau, pierzand de asemenea in 2010 trei partide, dar de data aceasta doar in meciuri amicale, cu Israel (0-2), Ucraina (2-3) si Macedonia de Nord (0-1).

"Daca voi considera ca nu exista progres si nu putem imbunatati ceva, atunci ar fi mai bine sa ne vedem de treaba noastra si sa vina altcineva care poate sa va satisfaca placerile", a declarat Mirel Radoi dupa partida cu Austria.

Romania va urma sa joace impotriva Norvegiei pe 15 noiembrie si contra Irlandei de Nord pe 18 noiembrie. Nationala lui Mirel Radoi se afla pe locul 3 in grupa de UEFA Nations League, cu 4 puncte din 4 meciuri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Profesorii au ratat startul vaccinării. Foarte puțini vor avea prima doză înainte de începerea școlii, pe 8 februarie
BRAT

Modifică setările cookies