Modric îl contrazice pe Mbappe

Modric EURO 2024 Mbappe EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 18:36
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 18:51

Campionatul European de Fotbal din Germania e în direct pe Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

Luka Modric, căpitanul selecţionatei Croaţiei, l-a contrazis pe francezul Kylian Mbappe, viitorul său coechipier de la Real Madrid, estimând că o Cupă Mondială este o competiţie mai dificilă decât un Campionat European de fotbal.

Modric îl contrazice pe Mbappe

Pe 4 iunie, după oficializarea trecerii sale la Real Madrid, Mbappe a afirmat, în cursul unei conferinţe de presă a naţionalei Franţei, că "în opinia sa, Campionatul European este o competiţie foarte complicată, mai dificilă decât Cupa Mondială". "Toate echipele se cunosc la EURO, suntem obişnuiţi să jucăm tot timpul unii împotriva altora, aşa că tactic este un fotbal asemănător. Este dificil încă din faza grupelor", a precizat francezul.

"Este adevărat că la EURO sunt meciuri între cele mai bune echipe din Europa, dar la Cupa Mondială sunt şi Argentina, Brazilia, Uruguay şi Chile, echipe mari", a replicat Modric.

" Nu îmi place să fac comparaţii, dar cred că Mondialul este mai dificil, pentru că sunt echipe din toată lumea. Înţeleg ce a spus Mbappe, dar pentru mine este mai dificilă Cupa Mondială, însă fiecare are părerea sa", a adăugat mijlocaşul croat.

Cuvintele lui Mbappe l-au deranjat inclusiv pe starul Lionel Messi, căpitanul campioanei mondiale Argentina şi fost coechipier cu atacantul francez la Paris Saint-Germain.

''Mbappe a spus asta? El s-a gândit măcar şi la echipele din America de Sud? Mbappe a mai vorbit despre lucrurile astea şi înainte de Cupa Mondială, din Qatar. Fiecare acordă importanţă competiţiei în care joacă. Campionatul European este foarte important, dar Mbappe exclude echipe ca Brazilia, Argentina sau Uruguay, echipe care au cinci, patru sau două Cupe Mondiale în palmares", a replicat Messi.

Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani, a fost campion mondial în 2018 cu naţionala Franţei, alături de care a disputat apoi finala şi la CM 2022 din Qatar, pierdută de Les Bleus la loviturile de departajare în faţa Argentinei. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!