Liverpool e gata să dea marea lovitură pe piața transferurilor! Klopp vrea un jucător de la Real Madrid

Liverpool camavinga Jurgen Klopp Campionate externe Jurgen Klopp
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 23:10
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 23:20

Eduardo Camavinga (19 ani) a fost transferat de Real Madrid de la Rennes pentru 31 de milioane de euro, dar evoluțiile sale au fost sub așteptări.

Francezul a bifat un singur gol și un assist în 17 partide pentru gruparea Blanco. Cu toate acestea, mijlocașul poate face pasul în Premier League.

Camavinga poate pleca de la Real Madrid

Liverpool ia în calcul să facă o ofertă pentru a-l lua pe Camavinga, chiar dacă Jurgen Klopp a spus că nu ar vrea să transfere jucători în această iarnă, lotul său fiind și așa destul de ”solid”, notează El Nacional.

Camavinga este cotat de site-urile de specialitate la 55 de milioane de euro.

Recent, Jurgen Klopp a fost pus în dificultate de o întrebare a unui jurnalist britanic. Antrenorul german a spus că nu va transfera la Liverpool jucători nevaccinați.

„Am primit întrebarea asta la ultima conferință de presă și nu m-am gândit la asta, să fiu sincer. Este, probabil, greșeala mea, nu suntem aproape de a lua niciun jucător. 

De atunci m-am gândit la asta, și da, va avea o influență. Cu siguranță... dacă trebuie să facem toate aceste lucruri, cum ar fi să construim o clădire specială pentru jucătorii nevaccinați... nu se va întâmpla”, a spus Jurgen Klopp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!