Jurgen Klopp Liverpool Anglia

Unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii anunță că nu va transfera jucători nevaccinați

Unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii este hotărât să nu transfere jucători nevaccinați.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 10:16
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 10:19

Jurgen Klopp, antrenorul celor de la Liverpool, a primit o întrebare care l-a pus în dificultate la conferința de presă. 

Chiar dacă spune că nu are nevoie de transferuri, pentru că lotul său este și așa destul de ”betonat”, Liverpool fiind una dintre favoritele pentru câștigarea Premier League și Champions League, germanul a fost pus în situația de a se gândi dacă ar transfera sau nu jucători nevaccinați. Iar răspunsul, într-un final, a fost negativ.

Jurgen Klopp anunță că nu va transfera jucători nevaccinați

„Am primit întrebarea asta la ultima conferință de presă și nu m-am gândit la asta, să fiu sincer. Este, probabil, greșeala mea, nu suntem aproape de a lua niciun jucător. 

De atunci m-am gândit la asta, și da, va avea o influență. Cu siguranță... dacă trebuie să facem toate aceste lucruri, cum ar fi să construim o clădire specială pentru jucătorii nevaccinați... nu se va întâmpla”, a spus Jurgen Klopp, citat de Goal.com.

Liverpool stă bine în Premier League. Are 40 de puncte, victorii pe linie și este principala urmăritoare a liderului Manchester City, care are 41 de puncte.

Echipa lui Jurgen Klopp nu stă rău nici în Champions League. Și-a câștigat grupa detașat, iar în optimi o va întâlni pe campioana Italiei, Inter Milano.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!