Campionate externe

Juventus vrea sa-l transfere pe inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo! Lupta anului pe piata transferurilor: el e jucatorul dorit de toti granzii

Chiar Cristiano Ronaldo le-a recomandat transferul celor de la Juve!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2019, 09:56
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2019, 09:59

Gazzetta dello Sport prezenta marti lista lui Cristiano Ronaldo pentru un nou asalt al lui Juventus la castigarea UEFA Champions League. Printre numele vehiculate era si cel al lui Joao Felix, pustiul celor de la Benfica dorit de toti granzii Europei precum Real Madrid, Barcelona, PSG, Man United sau Liverpool.

Atacantul portughez de 19 ani este considerat inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo in nationala Portugaliei pe viitor si acest lucru se poate intampla si la club. Felix are o clauza de reziliere de 120 de milioane de euro iar evolutiile lui le incurajeaza pe doritoare sa achite aceasta suma.

  • Juventus vrea sa-l transfere pe inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo! Lupta anului pe piata transferurilor: el e jucatorul dorit de toti granzii

Cei de la Tuttosport, cotidian cunoscut ca fiind apropiat de Juventus, scrie pe prima pagina a editiei tiparite de astazi despre interesul pentru Joao Felix.

Portughezii, convinsi ca Joao Felix pleaca

Progresul incredibil al lui Joao Felix din acest sezon a atras atentia tuturor. El nu avea niciun meci la prima echipa inainte de actuala stagiune, insa a devenit titular si cel mai bun jucator al echipei aflate pe primul loc in Portugalia, la egalitate cu FC Porto insa cu golaveraj mai bun.

Presa din Portugalia scrie resemnata astazi despre plecarea lui Joao Felix de la Benfica: "Misiune imposibila" scriu jurnalistii portughez, facand referire la tentativa celor de la Benfica de a-l pastra macar inca un sezon.

CITESTE SI

Modifică setările cookies