Nu a reusit Ronaldo, va reusi el? Juventus pregatita sa faca un nou MEGA TRANSFER de la Real: jucatorul pe care il vor pentru a castiga Champions League

Nu a reusit Ronaldo, va reusi el? Juventus pregatita sa faca un nou MEGA TRANSFER de la Real: jucatorul pe care il vor pentru a castiga Champions League

Dezamagirea e uriasa la Torino dupa ce Juventus a fost eliminata de Ajax.

Italienii si-au pus mari sperante in acest sezon motiv pentru care l-au si adus in vara trecuta pe Cristiano Ronaldo pentru o suma de peste 100 de milioane de euro. Acum, Juventus vrea sa faca un nou transfer urias de la Madrid pentru a incerca sa castige UEFA Champions League in stagiunea viitoare.

Potrivit Calciomercato, italienii sunt pregatiti sa ofere intre 80 si 85 de milioane de euro pentru transferul lui Isco. Mutarea lui Isco le-a fost sugerata sefilor de la Juventus de Andrea Pirlo.

"Juve are nevoie imediat de un jucator ca Isco", a fost recomandarea subtila facuta de fostul mare jucator italian.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT