Justitia braziliana a luat decizia in dosarul in care Neymar a fost acuzat de viol! Ce se intampla cu atacantul

Justitia braziliana a luat decizia in dosarul in care Neymar a fost acuzat de viol! Ce se intampla cu atacantul

Neymar a scapat de dosarul in care a fost acuzat de viol. Autoritatile braziliene au decis sa il claseze.

Parchetul din Sao Paulo a recomandat joi clasarea fara urmari a plangerii pentru viol care il viza pe Neymar, considerand ca nu dispune probe suficiente pentru a-l inculpa pe starul fotbalului brazilian.

"Am decis sa solicitam clasarea fara urmari", a declarat procuroarea Flavia Merlini in cursul unei conferinte de presa. "Este imposibil sa stim cea ce s-a petrecut intre cei patru pereti. Este cuvântul lui impotriva celui al acuzatoarei sale, iar noi nu dispunem de probe suficiente pentru o inculpare", a adaugat Merlini.

Procuroarea subliniat insa ca, in ciuda acestei decizii, cazul ar putea fi redeschis in orice moment, daca vor aparea noi probe.

Potrivit agentiei EFE, Tribunalul de Justitie din Sao Paulo a acceptat solicitarea procuraturii de a pune capat anchetei in cazul lui Neymar.

La sfarsitul lunii iulie, politia braziliana anuntase, dupa ancheta pe care a efectuat-o, ca nu exista indicii suficiente pentru a-l acuza pe Neymar ca ar fi violat o tanara braziliana, in luna mai la Paris.

Atacantul selectionatei Braziliei si al campioanei Frantei, Paris Saint-Germain, a fost acuzat de tanara Najila Trindade Mendes de Sousa ca ar fi violat-o pe 15 mai, intr-un hotel parizian. Neymar s-a declarat nevinovat, afirmand ca relatia pe care a avut-o cu tanara a fost una consimtita.

Atacantul brazilian a fost audiat pe 13 iunie, intr-un comisariat de politie din Sao Paulo, in timp ce Najila Trindade a fost audiată de doua ori, tot la Sao Paulo, pe 7 si 18 iunie.

Neymar, cel mai scump jucator din istoria fotbalului, a sosit in 2017 la PSG de la FC Barcelona, in schimbul sumei record de 222 milioane euro.

Accidentat la o glezna, Neymar nu a participat in luna iulie la Copa America, competitie castigata de selectionata tarii sale.

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA încheie relația cu OMS. Trump: „Lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la virus”
BRAT