Mohamed Ihattaren juventus Campionate externe

Jucătorul lui Juventus a fost arestat! Ce acuzații i se aduc fotbalistului 

Un fotbalist împrumutat de Juventus la Ajax Amsterdam a fost arestat de poliția din Utrecht! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 21:11
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 21:13

Mohamed Ihattaren (20 ani) a fost arestat din casa din Utrecht în care locuia, după cum informează De Telegraaf. Polițiștii au pătruns în locuința jucătorului pe care Juventus l-a împrumutat anul trecut la Ajax Amsterdam și l-au arestat, după ce ar fi amenințat o persoană. 

Deși autoritățile nu au dat nume, surse apropiate investigației au confirmat că este vorba de Ihattaren, însă nu există încă informații legate de persoana pe care ar fi amenințat-o neerlandezul și motivul amenințărilor. Sursa citată informează că nu se știe dacă jucătorul va rămâne în arest pe parcursul investigațiilor. 

Decăderea 'perlei' crescute de PSV Eindhoven 

Mohamed Ihattaren a făcut senzație la academia lui PSV Eindhoven, dar și la echipa mare. Moartea tatălui său l-a afectat serios însă și ar fi început să aibă probleme mentale, intrând și în conflict cu fostul antrenor al neerlandezilor, Roger Schmidt. 

Mijlocașul ofensiv a fost cumpărat de Juventus în august 2021, în schimbul a 1.9 milioane de euro, fiind rapid împrumutat la Sampdoria. După sfârșitul împrumutului, Juve l-a împrumutat la Ajax în ianuarie 2022, însă nu a jucat decât un meci. Ajax i-a reziliat contractul, iar Ihattaren ar trebui să se întoarcă în ianuarie la Juventus, însă depinde de evoluția cazului său la poliție. 

Modifică setările cookies