Radja Nainggolan a fost arestat! „Băiatul rău” din fotbal a comis-o din nou 

Radja Nainggolan arestat radja nainggolan arestat Royal Antwerp Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 14:32
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 14:35

Radja Nainggolan are din nou probleme cu legea după ultima escapadă din Belgia. 

Radja Nainggolan, recidivist în Belgia

Permisul de conducere al lui Radja Nainggolan (34 ani) era suspendat încă de anul trecut, când mijlocașul central a fost depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și prins când depășea limita de viteză. Între timp, chiar dacă nu a susținut examenele de recuperare a permisului, actualul jucător al lui Royal Antwerp a crezut de cuviință că poate conduce din nou. Doar că nu a avut noroc. A fost prins din nou de către autorități și escortat la secția de poliție.

„Individul în cauză încă nu a dat examenele necesare pentru a-şi recupera permisul de conducere. El a fost arestat și dus la secție pentru interogări.

Autoritățile erau conștiente că persoana respectivă se afla la volan, deși nu deținea un permis valid de conducere”, a precizat Wouter Bruyns, purtător de cuvânt al poliţiei din Belgia, potrivit nieuwsblad.be.

Radja Nainggolan a revenit în Belgia 

Din 2021, Radja Nainggolan evoluează pentru Royal Antwerp. Până la revenirea în Belgia, țara sa natală, mijlocașul central a jucat pentru Piacenza, Cagliari, AS Roma și Inter Milano, alături de care a câștigat singurul trofeu al carierei, campionatul în Italia, în sezonul 2020-2021. 

Nainggolan a adunat și 30 de prezențe pentru naționala Belgiei, pentru care a marcat 6 goluri și a jucat la Campionatul European din 2016. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!