INCREDIBIL! Maradona mai furios ca niciodata! Argentinianul a TIPAT la copiii care ii cereau autografe: "Sa va duceti la naiba!"

INCREDIBIL! Maradona mai furios ca niciodata! Argentinianul a TIPAT la copiii care ii cereau autografe: "Sa va duceti la naiba!"

Maradona este protagonistul unui filmulet vechi aparut acum in Argentina.

Legenda argentiniana a fost surprinsa la finalul unui meci, in perioada in care o antrena pe Dorados de Sinaloa, cum a mers spre tribuna sa faca poze cu fanii si sa le dea autografe, insa, in momentul in care acestia ii strigau numele, acesta si-a iesit din minti si a inceput sa ii certe pe copii.

"Diego, Diego, semneaza-mi sapca!" striga unul din copii, in timp ce restul ii strigau numele, nerabdatori sa faca poze si sa primeasca autografe. Pe Maradona l-a deranjat faptul ca fanii il strigau pe nume.

"Ascultati ce va spun! Daca ma mai strigati "Diego, Diego", sa va duceti la naiba! Da? Sunt aici sa va respect, respectati-ma si voi pe mine. Nu va mai repet. Data viitoare cand ma strigati "Diego, Diego", am plecat", le spune Maradona copiilor pe filmare.


Maradona a fost antrenorul echipei Dorados de Sinaloa, din liga secunda din Mexic, in perioada septembrie 2018-iunie 2019.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies