Mbappe trebuie sa devina Maradona ca sa plece la City! Becali a anuntat cum poate ajunge Coman in Premier League: "Daca cer 10 milioane, nu il iau!"

Mbappe trebuie sa devina Maradona ca sa plece la City! Becali a anuntat cum poate ajunge Coman in Premier League: "Daca cer 10 milioane, nu il iau!"

Patronul FCSB a confirmat informatia potrivit careia Manchester City e cu ochii pe Florinel Coman. 

Atacantul in varsta de 21 de ani a fost dat de presa din Anglia drept unul dintre numele de pe lista de transferuri a echipei antrenate de Pep Guardiola. 

Gigi Becali a confirmat informatia si a explicat ce trebuie sa faca Mbappe de Romania pentru a ajunge, intr-adevar, la City. 

Coman trebuie sa fie "salvatorul" FCSB-ului in acest sezon si sa exceleze si la echipa nationala pentru ca englezii sa il cumpere la pretul dorit de patron. 

"Exista interes, exista de mai mult timp. Ca sa il ia City, trebuie ca echipa lui sa fie pe locul 1. Un jucator precum Coman trebuie sa o salveze, cum a facut Maradona cu Napoli. Daca ii cer 10 milioane de euro lui City, nu il mai ia. De aceea cer eu 30. 

El creste din 10 in 10. Pe ei nu ii intereseaza ca dau 30, 20, 70, 90. Pe ei ii intereseaza ca jucatorul sa fie super-valoros. Coman, la 24 de ani, o sa valoreze 300 de milioane, aia nu sunt prosti. 

Eu nu cred ca pleaca in iarna. Ei nu vor sa ia un jucator cu care sa se pacaleasca. El trebuie sa dea gol la echipa nationala, sa mai dea la FCSB cateva goluri, sa ajungem in Champions League", a spus Gigi Becali la Digisport. 

Gigi Becali isi doreste sa obtina in acest moment 30 de milioane de euro pentru Coman, plus 30% dintr-un viitor transfer. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT