"Ia, gata, ia-ti nebunii si pleaca de-aici!" Maradona a fost DAT AFARA de Al Wasl fara NICIO explicatie! De ce s-au enervat seicii

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Iulie 2012, 09:15

	"Ia, gata, ia-ti nebunii si pleaca de-aici!" Maradona a fost DAT AFARA de Al Wasl fara NICIO explicatie! De ce s-au enervat seicii

Maradona n-a rezistat decat un sezon in Emirate! Seicii de la Al Wasl l-au anuntat ca trebuie sa plece!

Conducatorii clubului au fost deranjati atat de unele reactii ale argentinianului, cat si de relatia pe care jucatorii o aveau cu staff-ul acestuia. Lui Maradona i s-a transmis sa-si ia oamenii si sa paraseasca echipa cu efect imediat.

"Consiliul de Administratie a decis sa renunte la serviciile intregului staff tehnic, inclusiv la antrenorul Diego Armando Maradona", a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al lui Al Wasl.

Decizia clubului vine la o luna dupa ce directorul general al clubului, Mohammad Ahmad bin Fahad, l-a confirmat in functie pe Maradona: "E antrenorul lui Al Wasl si se bucura de autoritate totala aici".

Presa din Emirate nu e insa deloc surprinsa de aceasta decizie. Unul dintre sefii care au insistat ca Maradona sa fie adus si-a prezentat demisia la finalul campionatului, asa ca antrenorul a ramas fara niciun sprijin in board.

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT