TRANSFER SOC in fotbalul romanesc: Olaroiu ii da 2 milioane de euro pe an lui Mutu! Vezi cine ii blocheaza transferul la arabi:

Oferta soc pentru Mutu: Olaroiu ii da 2 milioane de euro ca sa semneze cu echipa lui!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iunie 2012, 21:40
Data actualizarii: Duminica 24 Iunie 2012, 21:40

Olaroiu il poate ingropa in bani pe Mutu!! Il cheama in Emirate la Al Ain, pentru doua milioane de euro pe an! Daca va accepta oferta, Mutu va pierde nationala! Piturca incearca sa-l aduca inapoi pe Chivu, pentru mondialul din 2014. Chivu a dat primul interviu in Italia dupa ce a semnat cu Inter. N-a scos un cuvant de nationala.

"Napoli?! Nu m-a interesat alta echipa din Italia. Am visat doar la Inter!" le-a spus Chivu italienilor de la Corierre dello Sport.

Chivu a avut oferte de la Ajax si PSG! Le-a refuzat, ca sa ramana la Milano, unde joaca de 5 ani.

Chivu i-a surprins pe italieni, cand a fost intrebat ce vedeta ar vrea sa transfere Inter in aceasta vara.

"L-as readuce pe Balotelli la Inter. M-am inteles foarte bine cu el, iar la Inter campionii sunt doriti intotdeauna" a uimit Chivu.

Daca lui Chivu ii merge bine, Mutu nu mai are viata in Italia. Poate ajunge langa Olaroiu la Al Ain. Arabii sunt gata sa-i suporte salariul de 2 milioane de euro. "Daca Mutu merge la arabi - nu-l mai chem la natioanala!" l-a anuntat Piturca.

"Asta e cel mai important, sa si joace si cum o va face pentru ca nu am fost ft multumit de cum a jucat la echipa lui de club pana acum!", a spus Piturca.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies