Cosmin Olaroiu Asamoah Gyan Campionate externe

Olaroiu a luat un SUPER JUCATOR din Premier League! Atacantul de SENZATIE pe care-l plateste cu 7 mil pe an ca sa fie ZEU langa Radoi

Olaroiu a reusit cel mai important transfer al verii in Emirate! A reusit sa convinga un super jucator sa semneze cu Al Ain!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2012, 09:45
Data actualizarii: Sambata 07 Iulie 2012, 09:39

Asamoah Gyan e definitiv jucatorul campioanei din Emirate, care i-a platit lui Sunderland 7 milioane de euro pentru achizitionarea sa!

Imprumutat sezonul trecut la Al Ain, Gyan a fost golgeterul campionatului. A marcat de 22 de ori si s-a bucurat alaturi de Olaroiu si Radoi pentru o performanta istorica!

Seicii de la celelalte cluburi au intrat in alerta dupa ce au aflat ca Gyan a fost declarat disponibil de Sunderland. I-au facut oferte, insa o discutie decisiva cu Olaroiu l-a convins ca Al Ain ramane in continuare cea mai buna optiune pe care o are!

Asamoah Gyan, 26 de ani, a fost adus de Sunderland cu 15 milioane de euro de la Rennes in 2010. Chiar daca a inscris de 11 ori in primul sau an pe Stadium of Light, Gyan a primit acordul de transfer al clubului dupa o oferta incredibila de imprumut facuta de Al Ain: 7 milioane de euro pentru doar sezon in Emirate, exact cat a primit si jucatorul in aceeasi perioada de timp.

Modifică setările cookies