Emiliano Sala Cardiff FIFA Inmormantare Emiliano Sala Nantes Anglia

Cardiff a sesizat POLITIA in cazul Emiliano Sala! Cele 10 intrebari care scot la iveala partea NEAGRA a fotbalului. Ce raspunsuri asteapta galezii

Clubul Cardiff traieste momente fara precedent. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 11:32
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 11:42

Emiliano Sala a fost incinerat in acest weekend in orasul sau natal din Argentina.

In timp ce familia lui Sala isi plange, Cardiff si Nantes se lupta pentru cele 20 de milioane de euro din transferul jucatorului.

  • Cardiff a sesizat POLITIA in cazul Emiliano Sala! Cele 10 intrebari care scot la iveala partea NEAGRA a fotbalului. Ce raspunsuri asteapta galezii

Este o situatie fara precedent in fotbal. Sala a semnat cu Cardiff si a fost prezentat oficial, iar apoi a murit cand s-a intors in Franta ca sa-si ia adio de la fostii colegi.

Cardiff a cerut acum oficial ca politia, FIFA si Federatia engleza sa investigheze circumstantele in care jucatorul a decedat, inainte sa plateasca cele 20 de milioane de euro pentru transfer. Sala trebuia sa fie cel mai scump transfer din istoria clubului, iar inainte ca suma sa fie achitata, conducatorii clubului asteapta raspunsul la o serie de intrebari.

Impresarii care au intermediat transferul sunt principalii vizati deoarece ei i-au pus la dispozitie lui Sala avionul privat care a plonjat in Canalul Manecii.

Presedintele lui Cardiff, Mehmet Dalman, a identificat 10 intrebari cheie inainte ca echipa galeza sa achite banii pe transfer.

1 Era Sala inca jucatorul lui Nantes cand s-a urcat in avion?

2 Cine a aranjat zborul si de ce l-a urcat pe Sala intr-un avion cu un singur avion, pe timp de noapte si in conditii de iarna, fara aparatura adecvata pentru situatii de urgenta?

3 Cine a decis sa-l urce pe Sala in acel avion?

4 De ce proprietarul avionului nu iese in fata?

5 Avea avionul licenta pentru a opera zboruri comerciale?

6 Pilotul David Ibborson avea licenta pentru a zbura cu pasageri?

7 Mai era si un alt proprietar pe drepturile asupra lui Sala?

8 Trebuia ca Bordeaux, fostul club al lui Sala, sa primeasca 50% din transfer, ca urmare a transferului din 2015 la Nantes?

9 Care a fost partea agentului Wllie McKay?

10 Comisionul lui McKay sau o parte din suma de transfer, urma sa fie impartita intre alte parti implicate in transfer, si daca da, cine sunt acele parti?
 

Vezi imagini de la imnormantarea lui Emiliano Sala in galeria foto

Modifică setările cookies