Hajduk Split Aurelio de Laurentiis Croatia Italia Napoli Campionate externe De Laurentiis cumpara o echipa pe care FCSB tocmai a eliminat-o din Europa! Seful lui Chiriches la Napoli va avea 3 cluburi

De Laurentiis cumpara o echipa pe care FCSB tocmai a eliminat-o din Europa! Seful lui Chiriches la Napoli va avea 3 cluburi

Aurelio De Laurentiis, excentricul patron al lui Napoli, anunta ca e gata sa mai cumpere un club de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Septembrie 2018, 17:24
Data actualizarii: Joi 13 Septembrie 2018, 17:31

Aurelio De Laurentiis, patronul lui Chiriches la Napoli, a cumparat-o deja pe Bari, formatie retrogradata din Serie B direct in Serie D din cauza problemelor financiare. Acum, afaceristul spune ca vrea sa se extinda si in afara granitelor Italiei.

De Laurentiis a anuntat intr-un interviu acordat cotidianului croat Clobodna Dalmacija ca e gata sa o cumpere si pe Hajduk Split, formatie eliminata in acest sezon al preliminariilor UEFA Europa League de FCSB.

Hajduk are si ea probleme financiare si cauta un "salvator", iar De Laurentiis spune ca e gata sa preia echipa.

"Bineinteles ca stiu ce se intampla la Hajduk, am jucat si amical cu ei. Incet, incet, am cumparat Bari, dar asta nu inseamna ca nu sunt interesat de Hajduk. Trebuie sa vedem cum stau lucrurile, sa gasim o formula", a spus el.

Hajduk Split trece printr-o perioada dificila, marcata de probleme financiare, dar si de schimbari la nivelul conducerii. Fanii gruparii Torcida, care detin o actiuni prin intermediul unei asociatii, au protestat constant in ultima perioada impotriva conducerii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!