Nantes avion Cardiff Emiliano Sala prabusit Campionate externe

Cum vrea Nantes sa obtina cele 20.000.000 euro de la Cardiff pentru transferul lui Sala! Mesajul transmis in ziua in care cadavrul neidentificat din avion a fost scos la suprafata

Autoritatile britanice sunt asteptate sa faca un anunt cu privire la identitatea cadavrului recuperat din epava avionului aflat pe fundul Canalului Manecii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019, 10:00
Data actualizarii: Joi 07 Februarie 2019, 10:06

Un cadavru a fost recuperat din epava avionului prabusit in Canalul Manecii, cu care Emiliano Sala calatorea de la Nantes catre Cardiff. In acest moment, o confirmare cu privire la identitatea acestuia este asteptata.

In ziua in care scafandrii au reusit sa recupereze unul dintre cadavre, clubul Nantes a notificat-o pe Cardiff City ca vrea banii pentru transferul argentinianului.

Presa engleza noteaza ca francezii de la Nantes le-au transmis omologilor de la Cardiff ca au un termen de 10 zile pentru a efectua plata primei transe din transfer, altfel vor notifica FIFA, apoi TAS.

Cele doua cluburi se intelesesera in momentul transferului lui Emiliano Sala ca plata sa fie facuta in mai multe transe, pentru un total de peste 17 milioane de lire.

Operatiunea de recuperare a epavei a fost oprita

Englezii au mai anuntat ca in acest moment operatiunea de recuperare a epavei avionului a fost oprita din cauza conditiilor meteo. Avionul Piper Malibu se afla la o adancime de 67 de metri si este destul de greu de scos.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!