Mihai Stoica avion CFR Cluj Dan Petrescu fobie avion Superliga

Mihai Stoica îl dă de gol pe Dan Petrescu: „Are o fobie! Nu știu câtă lume știe asta!” 

Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit care este frica lui Dan Petrescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 15:03
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 15:03

CFR Cluj a câștigat meciul din etapa a patra cu Chindia Târgoviște, 2-0, și s-a poziționat pe primul loc în Superligă în startul campionatului. Dacă la prima vedere scorul pare confortabil, evenimentele neplăcute nu au întârziat să apară pentru elevii lui Dan Petrescu (54 ani), care au terminat meciul în 9 jucători, după eliminările lui Yeboah și Debeljuh. 

Mihai Stoica (57 ani) a afirmat că primul cartonaș roșu încasat de CFR a fost acordat incorect și a ținut să precizeze că actuala campioană a României a avut un program aglomerat, de aici și lacunele din joc. Iar când s-a ivit subiectul deplasărilor, managerul general al FCSB-ului a dezvăluit că Dan Petrescu are fobie de avion și că, atunci când colaborau la Unirea Urziceni, prefera să folosească mașina personală. 

Dan Petrescu nu e fanul deplasatului cu avionul 

„Eu zic să-i daţi nişte circumstanţe atenuante, pentru că a fost Turcia, au jucat (n.r. – cu Şahtior Soligorsk în prima manşă a turului III preliminar Conference League). Au venit, au stat numai prin cantonament. 

Prea multe meciuri, el are şi o fobie de avion. Nu ştiu câtă lume ştie asta. Am lucrat cu el şi ştiu că e un factor de stres suplimentar. 

De foarte multe ori când mergeam în cantoament în Austria, el venea cu maşina numai ca să scape de un zbor. Chiar râdeam de el: 'Te-ai dus la Krasnodar şi zburai câte 16 ore, că acolo nu mai puteai să mergi cu maşina, că ajungeai după o lună'”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Modifică setările cookies