Cristiano Ronaldo i-a gasit deja inlocuitor lui Dybala! Starul portughez vrea ca Juve sa cumpere de la Real: si-a dat acordul si-l vrea langa el

Cristiano Ronaldo i-a gasit deja inlocuitor lui Dybala! Starul portughez vrea ca Juve sa cumpere de la Real: si-a dat acordul si-l vrea langa el

Dybala a iesit din calculele celor de la Juventus.

Atacantul argentinian ar fi ajuns la un acord cu Tottenham, iar Juve ar urma sa primeasca 70 de milioane de euro. Englezii vor discuta detaliile contractuale cu agentul fotbalistului. 

Cristiano Ronaldo ar fi propus deja un inlocuitor al lui Dybala la Juve. James Rodriguez nu mai este sigur deloc de viitorul sau la Real Madrid, iar columbianul se poate dovedi a fi cel mai bun inlocuitor al lui Dybala la Torino. 

Ronaldo ar fi de acord cu venirea lui James la Juventus, mai ales ca el este foarte bun prieten cu mijlocasul columbian. 

Odata cu plecarea lui Dybala, se va deschide calea lui James spre Juventus, scrie AS. El nu ar mai fi doar o rezerva a lui Zidane la Real Madrid. James a mai avut oferte de la Napoli si Atletico, insa situatia critica a celor de la Juve ar putea rezolva totul. 

Principala problema care statea in calea transferului lui James la Napoli sau Atletico era diferenta financiara dintre fiecare dintre cele doua cluburi si Real. Oficialii de pe Bernabeu cer 42 de milioane de euro pentru James, iar pretul ar fi unul accesibil pentru Juventus. 

Dupa ce negocierile cu Manchester United au picat, Dybala a primit o noua oferta din Premier League. Tottenham si-a exprimat dorinta de a-l aduce pe argentinian, iar oficialii lui Juventus ar fi ajuns la un acord cu englezii pentru transferul sau. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un avion militar s-a prăbușit în estul Ucrainei. Cel puțin 22 de oameni au murit
BRAT