Cristiano Ronaldo i-a gasit deja inlocuitor lui Dybala! Starul portughez vrea ca Juve sa cumpere de la Real: si-a dat acordul si-l vrea langa el

Cristiano Ronaldo i-a gasit deja inlocuitor lui Dybala! Starul portughez vrea ca Juve sa cumpere de la Real: si-a dat acordul si-l vrea langa el

Dybala a iesit din calculele celor de la Juventus.

Atacantul argentinian ar fi ajuns la un acord cu Tottenham, iar Juve ar urma sa primeasca 70 de milioane de euro. Englezii vor discuta detaliile contractuale cu agentul fotbalistului. 

Cristiano Ronaldo ar fi propus deja un inlocuitor al lui Dybala la Juve. James Rodriguez nu mai este sigur deloc de viitorul sau la Real Madrid, iar columbianul se poate dovedi a fi cel mai bun inlocuitor al lui Dybala la Torino. 

Ronaldo ar fi de acord cu venirea lui James la Juventus, mai ales ca el este foarte bun prieten cu mijlocasul columbian. 

Odata cu plecarea lui Dybala, se va deschide calea lui James spre Juventus, scrie AS. El nu ar mai fi doar o rezerva a lui Zidane la Real Madrid. James a mai avut oferte de la Napoli si Atletico, insa situatia critica a celor de la Juve ar putea rezolva totul. 

Principala problema care statea in calea transferului lui James la Napoli sau Atletico era diferenta financiara dintre fiecare dintre cele doua cluburi si Real. Oficialii de pe Bernabeu cer 42 de milioane de euro pentru James, iar pretul ar fi unul accesibil pentru Juventus. 

Dupa ce negocierile cu Manchester United au picat, Dybala a primit o noua oferta din Premier League. Tottenham si-a exprimat dorinta de a-l aduce pe argentinian, iar oficialii lui Juventus ar fi ajuns la un acord cu englezii pentru transferul sau. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Numărul deceselor provocate de coronavirus crește în ritm alarmant. Sunt 1.600 de cazuri în toată lumea
BRAT