Campionate externe

Cine este Emiliano Sala! Atacantul a batut recordul de transfer al lui Cardiff dupa ce a jucat intreaga cariera in Franta! In noiembrie era cel mai bun marcator argentinian din Europa

Avionul de mici dimensiuni care Emiliano Sala (28 de ani) calatorea de la Nantes catre Cardiff a disparut azi-noapte deasupra Canalului Manecii. Autoritatile din Franta si Anglia au demarat actiunile de cautare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 12:21
Data actualizarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 12:30

Emiliano Sala (28 de ani) calatorea catre noua sa echipa. Cardiff City, din Premier League, l-a achizitionat in aceasta iarna cu o suma record pentru clubul galez: 20 de milioane euro! Sala marcase 12 goluri in 19 meciuri pentru Nantes in prima parte a sezonului!

Pana la 28 de ani, Emiliano Sala nu a fost convocat in nationala Argentinei. El a jucat intreaga cariera in Franta, imbracand tricourile lui Bordeaux, Orleans, Niort, Caen si Nantes. El a fost coleg cu Tatarusanu pana in aceasta luna.

In luna noiembrie, Sala avea deja 10 goluri marcate in actualul sezon din Ligue 1, fiind cel mai prolific marcator argentinian din Europa, peste Messi, Aguero, Icardi si Higuain. Aceasta performanta l-a pus pe radarele mai multor cluburi importante.

Emiliano Sala a cunoscut succesul la Nantes, echipa pentru care a marcat 42 de goluri in 117 meciuri si care l-a cumparat cu doar 1 milion de euro de la Bordeaux in 2015.

In urma cu mai putin de 24 de ore, Sala a postat pe Instagram o fotografie alaturi de fostii sai coechipieri de la Nantes, intre care si Ciprian Tatarusanu.

"La ultima. Ciao", a fost descrierea atasata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪La ultima ❤️ ciao @FCNantes ????????????????‬

A post shared by Emiliano Sala (@emilianosala9) on

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies