BOMBA BOMBELOR pe piata transferurilor! Real Madrid il ia pe Neymar: oferta de 120 de milioane de euro plus Luka Modric!

Real Madrid fc barcelona Luka Modric Neymar Campionate externe BOMBA BOMBELOR pe piata transferurilor! Real Madrid il ia pe Neymar: oferta de 120 de milioane de euro plus Luka Modric!
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 August 2019, 19:20
Data actualizarii: Miercuri 07 August 2019, 19:26

Real Madrid incearca sa-i dea o lovitura grea Barcelonei.

Neymar are zilele numarate la PSG iar astazi a venit o oferta extrem de tentanta pentru campioana Frantei. Nu de la Barcelona, acolo unde Al-Khelaifi nu isi doreste sa-l dea pe Neymar, ci de la Real Madrid! Sport de Catalunya anunta ca Real Madrid a pus pe masa 120 de milioane de euro plus detinatorul Balonului de Aur, Luka Modric!

Singurul element care mai lipseste pentru ca mutarea sa devina realitate este ok-ul lui Neymar! Cei de la Barca au aflat la randul lor de aceasta mutare a Realului si pregatesc de urgenta un contraatac, mizand si pe dorinta brazilianului de a se intoarce la Barcelona.

PSG are o relatie rece cu Barcelona inca din vara lui 2017 de cand catalanii au incercat sa-l transfere pe Verratti si l-au pierdut pe Neymar, PSG platind atunci clauza, si l-au oferit pe Neymar unor cluburi precum Juventus sau Manchester United, insa acestea nu au fost interesate din cauza elementului financiar. Barca vrea sa-l readuca insa depinde de o plecare a lui Coutinho, cel care a refuzat astazi oferta de la Tottenham.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!