INCREDIBIL! Real Madrid putea da lovitura o noua lovitura: 65 de milioane pentru un jucator de la Liverpool! Reactia englezilor

INCREDIBIL! Real Madrid putea da lovitura o noua lovitura: 65 de milioane pentru un jucator de la Liverpool! Reactia englezilor

Real Madrid ar fi putut realiza un transfer spectaculos.

Jose Antonio Vergara, un jurnalist columbian care a lucrat si pentru presa spaniola in trecut, a anuntat pe retelele de socializare faptul ca Real Madrid a ajuns la un acord cu Liverpool pentru brazilianul Fabinho. Potrivit acestuia, Fabinho ar semna un contract pana in 2024, iar Real Madrid ar achita celor de la Liverpool 65 de milioane de euro.

”Acord total intre Liverpool si Real Madrid. Fabinho va fi jucatorul Realului inainte de finalul perioadei de transferuri. Fotbalistul brazilian va semna pana in 2024, iar transferul va fi anuntat imediat ce Liverpool îi gaseste un inlocuitor. Clubul spaniol plateste 65 de milioane de euro plus alte 10 in variabile. Salariul fotbalistului va fi de 7.5 milioane de euro pe an” anunta Vergara, in exclusivitate pentru El Colombiano.

Imediat dupa ce aceasta informatie a aparut, cei de la Liverpool Echo au contactat clubul iar acestia au dezmintit aceasta totul si au anuntat ca nu au de gand sa il vanda pe Fabinho in aceasta vara.



FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT