VIDEO Al-Ittihad - Al Nassr 3-1! Cristiano Ronaldo, eliminat din Supercupa Arabiei

Al-Ittihad - Al Nassr Cristiano Ronaldo supercupa arabiei saudite Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 22:14
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 22:26

Al Nassr a pierdut cu 1-3 în fața celor de la Al-Ittihad în semifinalele Supercupei Arabiei.

Al-Ittihad - Al Nassr 3-1

Min. 90+10 FINAL!

Min. 90+4 GOOOOL Al-Ittihad! Gazdele închid meciul în minutele de prelungire. Shanqeeti duce scorul la 3-1 dintr-un contraatac fulger al adversarilor lui Cristiano Ronaldo.

Min. 67 GOOOOOL AL Nassr! Talisca reduce din diferență cu un șut extrem de puternic din interiorul careului.

Min. 46 Partea a doua începe acum.

Min. 45+6 Pauză.

Min. 43 GOOOOL Al-Ittihad! Hamdallah majorează diferența înainte de pauză.

Min. 43 Ratare uriașă pentru CR7! Starul portughez primește o centrare excelentă, dar trimite cu capul direct pe traiectoria lui Grohe.

Min. 15 GOOOOL AL-Ittihad! Romarinho deschide scorul în primul sfert de oră din semifinala Supercupei Arabiei Saudite, după ce primește o pasă precisă în interiorul careului și fructifică fără nicio problemă în poarta lui Agustin.

Min. 1 Arbitrul fluieră startul meciului.


UPDATE: 19:20: Cristiano Ronaldo este titular al Al Nassr. Echipele de start:

  • Al Nassr: Agustin - Sultan, Mado, Alamri, Lajami - Al Khaibari, Gustavo - Pity Martinez, Sami, Talisca - Ronaldo
  • Al Ittihad: Grohe - Hegazy, Sharahili, Shanqeeti, Al Hawsawi - Hamed, Coronado - B. Henrique, Romarnho, Al Aboud - Hamdallah

Primul meci pentru CR7 la noua sa echipă, unde încasează nu mai puțin de 200 milioane de euro pe an, a fost victoria la limită cu 1-0 de pe 22 ianuarie. Starul portughez a fost integralist și căpitanul celor de la Al Nassr!

Este prima dată pe acest an când cele două echipe se întâlnesc. În ultima confruntare, în campionatul din Arabia Saudită, tabela a rămas la 0-0 din primul până în ultimul minut al meciului.

În schimb, în penultimul duel dintre cele două echipe, Al-Ittihad s-a impus la scor de neprezentare, 3-0. Pe tabelă, Romarinho, Al Bishi și Hamdallah au fost cei care au reușit să marcheze și să aducă trei puncte importante pentru echipa lor.

Detaliile celui mai mare contract din istoria fotbalului! Cât poate încasa Cristiano Ronaldo pe secundă de la Al Nassr

Superstarul portughez a ales o destinație 'exotică' după despărțirea de Manchester United, care a avut loc în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo a plecat de la „diavolii roșii” după un start de sezon slab, punând capăt aventurii sale pe Old Trafford cu un interviu în care îi critica pe cei din conducere și pe antrenor. 

Al Nassr a anunțat oficial transferul lui Ronaldo în cursul serii de vineri, iar odată cu mutarea în Arabia Saudită, atacantul lusitan urmează a deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Salariul portughezului ar ajunge la 200 de milioane de euro, după informațiile presei internaționale. 

Astfel, Cristiano Ronaldo va încasa o avere pe fiecare zi petrecută în tricoul lui Al Nassr. Salariul său, fracționat, atinge niște sume fabuloase. 

  • €200,000,000 pe an
  • €16,666,666 pe lună
  • €3,846,153 pe săptămână
  • €547,945 pe zi 
  • €22,831 pe oră 
  • €380 pe minut
  • €6.34 pe secundă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!