Cristiano Ronaldo Al-Nassr Arabia Saudita ceas Virale

FOTO Cristiano Ronaldo are Arabia Saudită la picioare! A primit cadou un ceas de 780.000 de dolari pentru că a semnat cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a primit un ceas în valoare de 780.000 de dolari din partea lui Al-Nassr. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 11:55
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 11:55

În ultima zi din 2022, Al-Nassr a anunțat oficial că l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 ani), din postura de jucător liber de contract. Clubul din Arabia Saudită l-a convins pe deținătorul a 5 Baloane de Aur cu un salariul anual de 200 de milioane de euro pe sezon. Astfel, în aventura de doi ani și jumătate de la Al-Nassr, superstarul portughez ar urma să câștige 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, cadou de 780.000 de dolari pentru sosirea la Al-Nassr

Pe lângă acest contract fabulos, Cristiano Ronaldo a mai primit un cadou din cartea lui Al-Nassr. Superstarului portughez i-a fost dăruit un ceas Jacob&co., în valoare de 780.000 de dolari. 

Bijuteria cu 388 de pietre prețioase Tsavorite, care sunt considerate de 200 de ori mai valoroase decât smaraldele, a fost văzută la prezentarea oficială a fotbalistului.

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a renunțat la Jorge Mendes 

Spaniolii de la Mundo Deportivo informează că ruptura a venit în momentul plecării de la Manchester United. Sursa citată anunță că Cristiano Ronaldo i-a dat un ultimatum lui Jorge Mendes în ceea ce privea viitorul său: „Fie îmi faci rost de Bayern sau Chelsea, fie o terminăm!”, i-ar fi spus atacantul agentului său. 

Răspunsul imprsarului ar fi fost: „Ești nebun”, nereușind să intermedieze vreun transfer la niciuna dintre cele două variante impuse de jucător. În cele din urmă, Ronaldo a semnat cu Al-Nassr prin intermediul lui Ricardo Regufe, managerul său care s-a ocupat de mutare, și care a încasat un comision de 30 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!