I-a spus lui Mourinho că vrea să plece și nu a stat pe gânduri! Fotbalistul s-a înțeles deja cu noua echipă

Jose Mourinho AS Roma Nicolo Zaniolo Serie A Italia Jose Mourinho
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 16:52
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 16:52

Jose Mourinho se află pe banca tehnică a celor de la AS Roma din var aanului 2021 și mai are contract cu formația din Serie A până la finalul lui iunie 2024.

„Nicolo Zaniolo a cerut să plece de la club, dar nu suntem siguri dacă se va întâmpla asta. Ne trebuie o ofertă bună să-l lăsăm pe Zaniolo să plece și încă nu am primit-o. Cred că va rămâne, totuși”, spunea Mourinho în urmă cu câteva zile.

I-a spus lui Mourinho că vrea să plece și nu a stat pe gânduri! Fotbalistul s-a înțeles deja cu noua echipă

Între timp, Nicolo Zaniolo s-a înțeles deja la nivel personal cu AC Milan, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano. Italianul a anunțat că prioritatea numărul unu a fotbalistului să semneze cu echipa de pe San Siro.

  • Jose Mourinho

Fabrizio Romano a mai anunțat recent pe rețelele social media că Roma își dorește 35/40 milioane de euro pe serviciile jucătorului, iar AC Milan vrea în clipa de față trupei lui Mourinho doar să-l împrumute pe Zaniolo cu o clauză de cumpărare.

De altfel, gruparea din Premier League, Bournemouth, a trimis deja o ofertă clubului din Serie A de 30 milioane de euro plus 10 la sută procente în cazul unui viitor transfer la o altă echipă.

Cifrele lui Nicolo Zaniolo

Mijlocașul italian este produs de Genoa și Fiorentina și a evoluat doar pentru echipele mari ale lui Inter și ale Romei până acum. 

În actuala stagiune, Nicolo Zaniolo a înscris o singură dată în 13 apariții. În Europa League, fotbalistul a oferit trei assisturi și un gol pentru Roma.

  • 23 de ani împliniți are Zaniolo
  • 1,90 m este înălțimea jucătorului
  • 11 selecții și două goluri are la națională
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!