Rezultat SOC in meciul nebun dintre Canelo si GGG! A castigat toate centurile si apoi a facut anuntul: "Vreau si meciul 3 cu el!"

Rezultat SOC in meciul nebun dintre Canelo si GGG! A castigat toate centurile si apoi a facut anuntul: "Vreau si meciul 3 cu el!"

Canelo Alvarez i-a administrat prima infrangere din cariera lui Gennady Golovkin.

Marele meci de la Las Vegas la categoria middleweight a fost castigat de Canelo Alvarez la decizie, mexicanul devenind noul detinator al centurilor WBA (super), WBC si The Ring Magazine! Doi arbitrii au decis in favoarea lui Golovkin, ambii cu 115-113, in timp ce al 3-lea a considerat ca a fost egal, 114-114.

Canelo a inceput in forta meciul insa, la fel ca in prima lupta din 2017, GGG a incheiat mai bine lupta desi a dat senzatia de oboseala. Decizia majoritara reprezinta prima infrangere din cariera lui Golovkin la al 40-lea meci! Canelo isi imbunatateste palmaresul, avand acum 50, 2 remize (una dintre ele fiind in prima lupta cu Golovkin) si infrangerea din 2013 cu Mayweather.

Suparat de rezultat, Golovkin a parasit imediat ringul. De partea cealalta, Canelo a anuntat ca isi doreste sa lupte din nou cu GGG: "Daca oamenii vor o noua lupta, o vom face din nou.. O vom face din nou, fara indoiala" i-a spus Canelo lui Max Kellerman de la HBO.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la MS. Un bărbat a murit de gripă la Sibiu
BRAT