Tyson Fury Arabia Saudita Box Francis Ngannou Box Tyson Fury și Deontay Wilder

FOTO ȘI VIDEO De ce meciul care va stabili cine este cel mai rău om din lume este o glumă pentru Tyson Fury. Surpriză: în ce țară va avea loc

Tyson Fury vs Francis Ngannou e programat pe 28 octombrie în Arabia Saudită. 

Alexandru Ganci
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 18:28
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 18:28

După ce au negociat aproape un an, după ce fanii au trecut de partea lui Francis Ngannou împotriva UFC-ului, după ce Francis l-a numit pe Dana White în fel si chip, după ce Jon Jones a râs de toate deciziile lui Ngannou, a venit si rândul lui Tyson Fury sa își spună părerea reală despre meci. 

Tyson Fury vs Francis Ngannou, pe 28 octombrie, în Arabia Saudită

La nici două zile după ce Francis Ngannou a fost în Arabia Saudită unde a promovat meciul, cu un antrenament oficial considerat de mulți ca fiind o rușine pentru boxul profesionist, Tyson Fury a anunțat că în decembrie va lupta cu Oleksander Usyk în Arabia Saudită la mai puțin de două luni după meciul împotriva lui Francis. 

  • Tyson Fury și Deontay Wilder

Reacția camerunezului nu s-a lăsat așteptată: “Nu știu cum este cu suspendările medicale in box, dar nu văd cum va putea Fury sa lupte in decembrie, după ce se va întâmpla pe 28 octombrie”. 

Toată aceasta dramă arată faptul că, exact așa cum a declarat, Fury nu îl consideră pe Francis o provocare, iar din punctul său de vedere meciul este doar unul demonstrativ, în vechea tradiție începută acum un secol, când campionul de box lupta demonstrativ împotriva wrestler-ului local pentru bucuria publicului. 

Cu toate acestea, cele două meciuri se dovedesc a fi o lovitură  pentru promoterii care au mutat interesul pentru box din piața americană, tot mai saturată de conținut, in piața din Orientul Mijlociu, unde publicul este bogat si mare amator de sporturi de lupta. 

VIDEO Tyson Fury a cântat în ring

VIDEO Ronald Gavril, la Poveștile Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!