Floyd Mayweather Manny Pacquiao Box

Cel mai scump meci din istoria boxului: s-a stabilit data pentru Floyd Mayweather - Manny Pacquiao! Bursa colosala pusa in joc:

Cel mai asteptat meci de box al anului va avea loc in cateva luni. Impresarii celor mai bine cotati doi boxeri ai planetei au cazut de acord pentru organizarea super evenimentului in Los Angeles

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015, 08:42
Data actualizarii: Vineri 20 Februarie 2015, 09:02

250 de milioane de dolari - aceasta este bursa pusa in joc pentru cel mai asteptat meci de box al anului, Floyd Mayweather - Manny Pacquiao.

Dupa lungi negocieri, cele doua parti au cazut de acord pentru organizarea marelui eveniment, care va avea loc pe 2 mai, in Las Vegas. Anuntul oficial este asteptat pe parcursul zilei de azi.

Daily Mail anunta ca, potrivit intelegerii, pe langa meciul de 250 de milioane de dolari din luna mai, ar exista si o revansa de 300 de milioane de dolari programata pentru toamna acestui an.

Marele eveniment de pe 2 mai va fi produs de cei doi colosi ai Americii - Showtime, care detine drepturile de televizare pentru urmatoarele sase partide ale lui Mayweather si HBO, televiziune ce transmite meciurile lui Pacquiao.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies