VIDEO Manny Pacquiao, umilit cum nu a fost vreodată în ring! Cine l-a învins pe campion și ”cel mai mare jaf” din istorie

Manny Pacquiao Box Fernando Ramos Filipine Imelda Ramos Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 09:43
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 09:50

Filipinezul, unul dintre cei mai valoroși boxeri profesioniști din toate timpurile, a pierdut alegerile prezidențiale din țara natală.

Manny Pacquiao (43 de ani), unul dintre cei mai mari campioni din istoria boxului profesionist, s-a numărat printre candidații la alegerile prezidențiale din Filipine.

Conform rezultatelor parțiale, ”PacMan” a obținut doar puțin peste 7% din voturi, clasându-se pe locul 3 în opțiunile electoratului filipinez.

Alegerile au fost câștigate de fiul cuplului dictatorial care a furat 10 miliarde de dolari din bugetul țării

Câștigător al alegerilor și viitor președinte este Bongbong Marcos, care a obținut aproape 60% din voturi, fiul celebrului cuplu dictatorial Fernando și Imelda Ramos, cei care au furat aproximativ 10 miliarde de dolari americani din bugetul țării pe care au condus-o între 1965 și 1986.

Fernando și Imelda Marcos au intrat în Cartea Recordurilor pentru ”cel mai mare jaf” din toate timpurile și au ”brevetat” cleptocrația, sistemul politic prin care persoana din fruntea statului practică, pe o scară nemaiîntâlnită, corupția.

Pacquiao, senator din 2016, este singurul campion mondial din istoria boxului la opt categorii/divizii diferite, având în total 12 titluri majore.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!