"Avem si un plan B daca retrogradam!" Valerii Moraru, despre cati bani si-a propus sa investeasca la Rapid:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Februarie 2015, 08:08

	"Avem si un plan B daca retrogradam!" Valerii Moraru, despre cati bani si-a propus sa investeasca la Rapid:

Rapid a mai urcat un loc in clasament, dupa ce Comisia de Recurs a respins apelul facut de CFR Cluj. DETALII AICI

Rapid s-a miscat nesperat de bine pe piata transferurilor in aceasta iarna, dupa ce la inceputul lunii ianuarie Cristi Pustai nu putea sa incropeasca nici macare de o miuta la antrenamente.

Fratii Oriol, Aritz Lopez Garai, Fred Benson, Tomas Josl, Aritz Borda, dar si idolii peluzei, Cristi Sapunaru si Daniel Niculae, sunt oamenii care s-au alaturat lotului rapidist in aceasta iarna.

Valerii Moraru nu vrea sa se opreasca aici si le promite suporterilor un buget anual de "5 milioane, poate chiar 5,5 milioane de euro" in fiecare sezon.

"Vad Rapidul ca pe o afacere. Desigur, e si un hobby, dar in conceptia mea, un club de fotbal privit drept o afacere are o fundatie sanatoasa."

"Vad ca multi din fotbalul romanesc sustin ca pierd bani. Eu am alta viziune, cred ca pot face cu Rapid o afacere profitabila, altfel n-as fi preluat clubul."

"Vreau sa salvez acest mare brand al fotbalului romanesc. Am venit cu ganduri bune, cred ca Rapid are un potential foarte mare. Ramane sa reusim, eu si colaboratorii mei, sa-l transformam intr-un business rentabil."

"Sezonul asta ne-am propus sa nu retrogradam. Pentru acest target am facut investitiile, iar asteptarile sunt mari."

"Dar va spun sincer ca nu ar fi nicio dezamagire [daca retrogradam]. Indiferent cum se va termina acest campionat, noi vom ramane aici. Retineti, avem si un plan de rezerva, un plan B.",
a declarat Valerii Moraru intr-un interviu acordat publicatiei Gazeta Sporturilor.

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies