Asta ar fi cea mai mare lovitura a lui Dinamo! Negocieri cu fostul capitan al unei mari rivale: "Mi-a placut mereu Dinamo"

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Februarie 2015, 07:50

	Asta ar fi cea mai mare lovitura a lui Dinamo! Negocieri cu fostul capitan al unei mari rivale: "Mi-a placut mereu Dinamo"

Dinamo vrea sa-si rezolve problemele din defensiva cu un fundas care a facut istorie in Liga I

Intrat in ultimele sase luni de contract cu Gil Vicente, Cadu este tentat sa accepte propunerea de transfer a clubului Dinamo.

Fostul capitan al CFR-ului, cu trei titluri de campion in palmares, spune ca s-a simtit mereu atras de clubul din Stefan cel Mare.

"In aceasta iarna am avut ceva negocieri cu un club din Liga 1, dar nu s-a concretizat nimic. Poate le vom relua la finalul sezonului, dar depinde de proiectul lor si de obiectivele echipei."

"Ca sa fiu sincer, am fost atras de posibilitatea de a juca pentru Dinamo. Mi-a placut mereu acest club, poate pentru ca a fost echipa care a cistigat campionatul in primul meu sezon in Romania. Vom vedea ce va fi. Se pot intimpla multe lucruri pina la urmatoare perioada de transferuri", a declarat Cadu pentru stiridesport.ro.

Plecat de la CFR anul trecut, Cadu (33 de ani) este sub contract cu Gil Vicente pana la finalul acestui sezon.

Criză politică. Surse: USR-PLUS rămâne în coaliție dacă iese Cîțu din Guvern
BRAT
Modifică setările cookies