Mike Tyson 8 milioane de dolari Antrenorat Box ce avere are Mike Tyson Box

VIDEO Ce avere are Mike Tyson și de ce nu vrea să devină antrenor

Mike Tyson (55 ani), unul dintre cei mai buni boxeri ai tuturor timpurilor, nu își dorește să antreneze.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 18:23
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 18:45

Ce avere are Myke Tyson

Mike Tyson a câștigat în cariera sa peste 430 milioane de euro, anunță Celebrity Net Worth. Publicația mai spune că, în clipa actuală, boxerul deține o avere estimată la aproape 10 milioane de euro. "Copilul dinamită", așa cum era poreclit în primii ani de carieră, nu se mai preocupă de box la fel ca la început. 

Tyson are propriile sale afaceri, cum ar fi energizantul denumit după numele său sau chiar guma de mestecat cu cannabis.

„Aș prefera să fiu plătit cu 8 milioane de euro altundeva”

Întrebat dacă va deveni antrenor, Mike Tyson a precizat recent că nu își dorește acest lucru, i-ar ocupa prea mult și nu ar mai avea timp de nimic. Americanul a explicat dedicarea pe care trebuie să o dețină un antrenor și prezența efectivă cu boxerii.

„Nu am timp, am treburi de făcut, nu am timp să fiu în sală în fiecare zi, toată ziua, asta face un antrenor, este jobul lui, în fiecare zi, nonstop în sală. Aș prefera să fiu plătut cu 8 milioane de euro altundeva decât să stau în sală zilnic. Ascultă, când ești antrenor, ești psihiatru, mamă, tată, tată vitreg, ești totul”, au fost cuvintele lui Mike Tyson în podcastul lui Rosie Perez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!