Istvan Kovacs Al Ahly Cupa Egiptului pyramids fc Campionate externe

Istvan Kovacs, 'cerut' să arbitreze în Africa! Ce meci va oficia brigada româno-maghiară + suma încasată

Istvan Kovacs (37 ani) este cel mai important arbitru român la ora actuală. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 15:25
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 15:27

Arbitrul român a avut prestații extrem de bune în competițiile europene în acest sezon, iar pentru asta a fost inclus pe lista pentru Campionatul Mondial din Qatar. Până atunci, pe Kovacs îl mai așteaptă partide importante, iar în această vară a fost delegat să conducă de la centru un meci important din străinătate. 

Istvan Kovacs, delegat în sferturile de finală ale Cupei Egiptului 

Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre Al Ahly și Pyramids FC, meci din sferturile de finală ale Cupei Egiptului, informează africafootounited.com. „Centralul” va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Andrei Chivulete va fi al patrulea oficial. 

La VAR va fi brigada maghiară compusă din Tamas Bognar și Palaz Berk, iar pentru această partidă, întreaga brigadă va încasa 35.000 de dolari

Oficialii lui Al Ahly au făcut cerere către Federația Egipteană de Fotbal pentru ca meciul să fie arbitrat de o brigadă străină, astfel că Istvan Kovacs a fost soluția propusă de oficialii africani. Clubul care a făcut cererea va fi cel care va suporta cheltuiala pentru brigada de arbitri străini. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!