Mike Tyson Mike Tyson guma de mestecat Tyson ureche muscata Box

FOTO Mike Tyson vinde gumă de mestecat cu canabis, sub forma unei urechi muşcate

Americanul Mike Tyson, fostul campion mondial de box la categoria grea, a început să comercializeze gumă de mestecat cu canabis, sub forma unei urechi muşcate, care aminteşte de celebrul său meci cu Evander Holyfield.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 19:39
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 19:51

"Iron Mike", în vârstă de 55 ani, o adevărată legendă a sportului cu mănuşi, continuă să inoveze în rolul său de om de afaceri, iar marţi a anunţat lansarea produsului Mike Bites, o gumă de mestecat care conţine marijuana şi are o formă aparte.

  • I se spune regele cannabisului . Cati bani castiga Mike Tyson in fiecare luna din afacerea cu marijuana

Fostul deţinător al centurii cu diamante a "greilor" pledează de multă vreme pentru legalizarea canabisului şi a lansat propria marcă de produse cu marijuana, în octombrie 2020.

De asemenea, Tyson conduce de câţiva ani un proiect de cultivare în California, care l-a transformat în lider al mişcărilor care luptă pentru dezincriminarea şi legalizarea consumului, deţinerii şi vânzării de marijuana.

Noul produs este inspirat în mod clar din muşcătura pe care Tyson i-a aplicat-o lui Holyfield în cursul celui de-al doilea lor meci pentru titlul mondial, desfăşurat în anul 1997, unul dintre cele mai controversate episoade din istoria boxului.

Mike Tyson, renumit pentru rapiditatea cu care îşi trimitea adversarii la podea, a revenit în ring în noiembrie 2020, cu ocazia unui meci demonstrativ împotriva compatriotului său Roy Jones Jr. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!