Avertisment pentru Mike Tyson: "Vrea sa moara in ring?!" Un boxer iese la atac si nu crede intr-o revenire a fostului campion mondial

Avertisment pentru Mike Tyson: "Vrea sa moara in ring?!" Un boxer iese la atac si nu crede intr-o revenire a fostului campion mondial

Dillian White a fost campiont interimar la categoria grea si critica dorinta lui Tyson de a reveni in ring.

White (32 de ani) a fost pretendent la titlul categoriei grea din box si il critica pe presedintele WBC, Mauricio Sulaiman, care s-a aratat deschis unei lupte dintre campionul Tyson Fury si Mike Tyson.

"Mie nu mi-au putut programa o lupta timp de 3 ani, de ce si-ar da acceptul pentru o bataie intre un om de 53 de ani si unul de 31? E o tampenie, nu are niciun sens.

Daca revine si moare in ring?! Ce se va intampla atunci? S-a aruncat deja prea multa mizerie asupra acestui sport, nu mai e nevoie si de asa ceva", a declarat Dillian Whyte, potrivit The Sun.

"Mintea iti spune lucruri, dar corpul nu iti permite sa o faci"

 

Dillian White nu crede ca Mike Tyson ar mai fi capabil sa lupte intr-un meci de box.

"E ok sa vezi pe cineva ca face un clip de un minut pe Instagram. Dar revenirea in ring si sa lupti 12 runde de 3 minute... Nu ma intelegeti gresit.

Probabil ca are puterea de a pune jos o multime de baieti, dar la acea varsta mintea iti spune lucruri cand ochii vad lucruri, dar corpul nu iti va mai permite sa o faci", a mai spus White.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa ar putea fi lovită de un al treilea val al pandemiei după Crăciun, dacă restricțiile sunt ridicate prea repede
BRAT

Modifică setările cookies