Box

Au plecat la Europene, dar mai întâi au trecut pe la Sfânta Parascheva!

"Tricolorii" au fost în pelerinaj la Iași, înainte să plece la competiția din Muntenegru.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 10:52
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 11:01

Boxerii din lotul național de tineret al României au încheiat pregătirea la Bacău și au mers la Catedrala Metropolitană din Iași, pentru a se ruga la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, înainte de plecarea la Campionatele Europene de Tineret, de la Budva (Muntenegru). 

Au mers în pelerinaj sportivii și antrenorii

Delegația de pelerini i-a cuprins și pe antrenorii Relu Auraș, Robert Băetu, Ionuț Gheorghe și Radu Zafir. "Am simțit cu toții, atunci când am atins racla sfântă o emoție atât de mare, la fel ca atunci când se ridică drapelul și ne cântă imnul. Sunt toți copii credincioși și curați la suflet și cred că în viitor vor alcătui o generație de care toți românii să fie mândri", a mărturisit tehnicianul Relu Auraș. 

Sportivii prezenți au fost Saly Marian Palapiuc (cat. 48kg / SCM Bacău), Marian Ghinoiu (cat. 51 kg / CSM Ploiești), Ionuț Chiriac (cat. 52 kg / Nicolina Iași), Eusebiu Târzoman (cat. 56 kg / ACS Valea Lupului), Andrei Musteț (cat. 64 kg / CS Pandurii Tg. Jiu), Daniel Hermeziu (cat. 69kg / CSM Bacău), Alexandru Buleu (cat. 69kg / CS Farul Constanța) și Iulian Dumitrescu (cat. 75kg / CSM Ploiești).      

Europeanul are loc în Muntenegru

În frunte cu președintele federației, Vasile Cîtea, fost deputat PSD de Iași în legislatura 2016-2020, pugiliștii români au așteptat minute în șir ca să ajungă la racla sfântă, pentru a se ruga în primul rând pentru sănătatea lor și a familiilor lor în aceste vremuri complicate. Campionatul European de Tineret are loc în perioada 13-24 octombrie, în sala Mediterranean Sport Center din Budva (Muntenegru). 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies