Alexandru Cicaldau Galatasaray Stranieri

Ioan Becali a spus cum s-a făcut transferul lui Cicâldău la Galatasaray: "Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box!"

Alexandru Cicâldău a semnat cu Galatasaray.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 18:56
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 19:07

Clubul din Turcia îi va achita 6.5 milioane de euro Universității Craiova, în schimbul mijlocașului român. De asemenea, Craiova va păstra și un procent la revânzare, de 20%. El a semnat un contract până în 2026.

Giovanni Becali a vorbit despre negocierile cu echipa din Turcia. El a fost omul ce a stat în centrul negocierilor dintre echipa lui Mihai Rotaru și formația antrenată de Fatih Terim. De altfel, acesta a recunoscut că celebrul antrenor a fost impresionat de calitățile lui Cicâldău:

  • Așa a ajuns Alexandru Cicâldău la Galatasaray: Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box!

"Nicio medalie, asta e meseria pe care o fac. Am auzit, m-a informat un scouter că Galata are o părere foarte bună despre Cicâldău. M-au căutat, m-au chemat la discuţii, s-au întâlnit cu domnul Rotaru. Au fost tratative foarte lungi. Mi se pare corectă pentru că suntem în pandemie. Pentru fotbalul nostru, unde suntem noi...

Cicâldău e un box-to-box. Când l-am prezentat lui Fatih Terim... La Galata nu se mai dă numărul 10. Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box, ară terenul, dar dă şi goluri. Face şi faza de apărare, are şi assist-uri. E un jucător cuminte, cu mentalitate care arată mai mult a modestie decât a bucurie.

Cu ajutorul lui Cicâldău, Galatasaray poate să revină unde a fost. Fatih Terim mi-a spus că acum Galata nu e echipă de Liga Campionilor acum. Cicâldău poate să devină o afacere de 10-11 milioane de euro", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies