Ioan Becali a spus cum s-a făcut transferul lui Cicâldău la Galatasaray: "Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box!"

Alexandru Cicaldau Galatasaray Stranieri Așa a ajuns Alexandru Cicâldău la Galatasaray: "Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box!"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 18:56
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 19:07

Alexandru Cicâldău a semnat cu Galatasaray.

Clubul din Turcia îi va achita 6.5 milioane de euro Universității Craiova, în schimbul mijlocașului român. De asemenea, Craiova va păstra și un procent la revânzare, de 20%. El a semnat un contract până în 2026.

Giovanni Becali a vorbit despre negocierile cu echipa din Turcia. El a fost omul ce a stat în centrul negocierilor dintre echipa lui Mihai Rotaru și formația antrenată de Fatih Terim. De altfel, acesta a recunoscut că celebrul antrenor a fost impresionat de calitățile lui Cicâldău:

  • Așa a ajuns Alexandru Cicâldău la Galatasaray: Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box!

"Nicio medalie, asta e meseria pe care o fac. Am auzit, m-a informat un scouter că Galata are o părere foarte bună despre Cicâldău. M-au căutat, m-au chemat la discuţii, s-au întâlnit cu domnul Rotaru. Au fost tratative foarte lungi. Mi se pare corectă pentru că suntem în pandemie. Pentru fotbalul nostru, unde suntem noi...

Cicâldău e un box-to-box. Când l-am prezentat lui Fatih Terim... La Galata nu se mai dă numărul 10. Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box, ară terenul, dar dă şi goluri. Face şi faza de apărare, are şi assist-uri. E un jucător cuminte, cu mentalitate care arată mai mult a modestie decât a bucurie.

Cu ajutorul lui Cicâldău, Galatasaray poate să revină unde a fost. Fatih Terim mi-a spus că acum Galata nu e echipă de Liga Campionilor acum. Cicâldău poate să devină o afacere de 10-11 milioane de euro", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!