Baschet

Poveste senzationala cu Sabrina Ionescu in prim-plan: "Mi-a spus tatal ei: 'Nu, nu este buna!'" A ajuns in presa din toata lumea

Sabrina Ionescu, romanca care a cucerit baschetul american, a fost implicata intr-o poveste amuzanta pe o retea de socializare.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 23:54
Data actualizarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 00:47

Tatal ei, sofer de Uber, este unul dintre cei mai mari suporteri ai sportivei de origine romana. Un cetatean a postat o poveste petrecuta intr-un Uber, alaturi de numele soferului, Dan Ionescu. Reactia baschetbalistei a atras atentia internautilor.

"Eram in San Francisco acum cativa ani si am inceput o discutie cu un sofer de Uber. Era un roman prietenos. M-a intrebat despre munca si am inceput sa vorbim. Mi-a spus ca fica sa joaca basket la colegiu. "Trebuie sa fie buna!" i-am spus eu. A ridicat un deget si a zis "Nu. Ea nu e buna. Ea e cea mai buna", este o parte din povestea postata pe Twitter.

Imediat dupa, Sabrina a reactionat si a spus "Da, suna ca tatal meu!".

Sabrina e regina baschetului american

Sabrina ne-a oferit, in exlusivitate, un interviu, in urma cu un an. Romanca de 23 de ani evolueaza pentru New York Liberty.

Sabrina Ionescu este senzatia baschetului feminin din Statele Unite, ea fiind liderul all time la triple-doubles la nivel de colegii si singura jucatoare cu peste 2000 de puncte marcate, 1000 de assist-uri si 1000 de recuperari. Ea a avut o relatie speciala cu regretatul Kobe Bryant, iar numeroase staruri din NBA, printre care si LeBron James, au laudat-o public in repetate randuri pentru jocul ei unic pe terenul de baschet.

"Vreau sa joc baschet cum stiu sa joc, ma antrenez cum stiu. Nu prea ma uit la ce scrie lumea. New York nu stiu cum o sa fie. Nu este foarte sigur sa fii in New York acum, nu stiu ce o sa fie cu baschetul profesionist, dar vreau sa joc. Nu se stie nimic, eu stau acasa si ma antrenez. Vreau sa fiu pregatita!

A fost o conexiune incredibila pe care am avut-o cu el (n. r. Kobe Bryant) si familia lui. Inca vorbesc cu familia lui de cateva ori pe saptamana, cu fetele lui. Este o conexiune si o relatie pe care niciodata nu o voi pierde. Evident este trist pentru ca am pierdut doi prieteni grozavi. Sunt foarte apropiata de familia lui. Vorbesc cu fata lui cea mare, Natalia, tot timpul", a mai spus Sabrina.

Intregul interviu poate fi citit aici.

CITESTE SI
Modifică setările cookies