Barcelona Atletico Madrid la liga Real Madrid SUPERLIGA EUROPEI Spania

FOTO Aroganta imensa a televiziunii spaniole la adresa echipelor din Super Liga! Ce mesaj a aparut pe ecrane la meciurile din La Liga

Televiziunea spaniola le-a pregatit o "surpriza" rebelelor Barcelona, Atletico si Real, dupa scandalul infiintarii Super Ligii Europene.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 23:14
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 23:29

Telespectatorii ce au urmarit meciurile Atletico Madrid - Huesca, Barcelona - Getafe au observat, in coltul drept al imaginii, mesajul "EARN IT" (Castiga-l), alaturi de logo-ul UEFA Champions League. Mesajul vrea sa transmita ca o competitie cu circuit inchis nu este benefica fotbalului, iar dreptul de a participa intr-o competitie trebuie castigat pe teren.

Mesajul a prins foarte bine, mai ales ca echipele spaniole ce nu au fost implicate in acest proiect au ironizat, de multe ori, cei trei granzi inclusi in Super Liga.

  • FOTO Aroganta imensa a televiziunii spaniole, impotriva echipelor din Super Liga Europei! Ce mesaj au afisat cei responsabili de televizare

Intre timp, Atletico a parasit oficial proiectul, insa Real Madris si FC Barcelona, alaturi de Juventus sunt inca incantate de Super Liga Europei si spera ca acest proiect sa devina realitate.

Modifică setările cookies