LeBron James e acuzat de fanii lui Los Angeles Lakers că și-a șantajat clubul!

Lebron James bronny james Los Angeles Lakers NBA nba draft 2024 Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 07:57
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 07:58
Starul din NBA a semnat un nou contract cu echipa din California, dar nu toți fanii sunt mulțumiți de condițiile pe care le-ar fi pus clubului.

LeBron James (39 de ani) a mai evoluat pentru Cleveland Cavaliers (2003-2010, 2014-2018) și Miami Heat (2010-2014) și a ajuns la Los Angeles Lakers în 2018, cucerind titlul NBA din 2020.

A devenit liber de contract doar ca să semneze o înțelegere mai bănoasă

Inițial a semnat un contract pe patru ani în valoare de 154 de milioane de dolari, apoi a acceptat prelungirea pe încă două sezoane, în 2022, pentru alte 97.1 milioane de dolari. El și-a păstrat opțiunea în privința prelungirii înțelegerii pentru stagiunea 2024-2025, dar a renunțat recent la ea și a devenit jucător liber de contract. În schimb, a semnat ulterior un nou contract mai avantajos din punct de vedere financiar, valabil până în 2029, și va încasa 162 de milioane de dolari. 

Fanii consideră nepotism aducerea fiului lui LeBron James

Mulți fani ai lui Lakers sunt nemulțumiți pentru că baschetbalistul a acceptat greu semnarea contractul, ei acuzându-l că ar fi întârziat premeditat, până când oficialii au decis să-l aducă la echipă și pe fiul său, Bronny James (19 ani). 

Suporterii consideră că tânărul jucător nu are valoare de una dintre cele mai bune formații din istoria NBA și că i s-a oferit un contract din cauza numelui tatălui său. Bronny a fost selectat la NBA Draft 2024, fiind ales de pe poziția a 55-a în runda a doua, deși nu a absolvit University of Southern California

LA Lakers l-a mai luat pe Dalton Knecht, la NBA Draft

În cadrul aceluiași eveniment, clubul l-a mai ales doar pe Dalton Knecht (23 de ani / poziția 17, runda 1 /  University of Tennessee - Knoxville), deși fanii i-ar fi vrut pe francezii Zaccharie Risacher (ajuns la Atlanta Hawks), Alexandre Sarr (Washington Wizards), Tidjane Salaun (Charlotte Hornets), canadianul Zach Edey (Memphis Grizzlies), lituanianul Matas Buzelis (Chicago Bulls), sârbul Nikola Topic (Oklahoma City Thunder) sau americanii Reed Sheppard (Houston Rockets), Stephon Castle (San Antonio Sputs), Ron Holland (Detroit Pistons), Donovan Clingan (Portland Trail Blazers), Rob Dillingham (San Antonio Spurs) sau Cody Williams (Utah Jazz).  

Foto - Getty Images

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!