Gabi Szabo CSM Bucuresti gabi szabo - proces - nicusor dan nicusor dan Primaria Bucuresti Atletism

Gabi Szabo a câștigat procesul cu Nicușor Dan! Decizia instanței plus ce sumă trebuie să plătească primarul Capitalei

La începutul lui iunie, Nicușor Dan o schimbase pe Szabo din funcția de director al CSM București.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 19:24
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 19:52
  • Campioana olimpică la atletism a câștigat procesul cu primarul Bucureștiului.

Instanța judecătorească a Tribunalului București s-a pronunțat și a dispus anularea dispoziției de detașare nr.1245/2022 emisa de pârât.

Gabi Szabo a câștigat procesul cu Nicușor Dan

Obliga pârâtul, Nicușor Dan -  Primarul Geneŕal al Municipiului București să o încadreze pe reclamanta  Gabriela Szabo în funcția deținută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. 

  • Gabi Szabo și Cristina Neagu

Obliga pârâtul, Primarul  General al Municipiului București, Nicușor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului București Nicușor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proportional cu pretențiile admise.

"Cred cu tărie că actul de justiție se face numai de către instanțele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăție, la demnitate și onoare. 

Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă", a spus Szabo, într-un comunicat de presă Gabriela Szabo.

În momentul în care a detașat-o pe Szabo la Sala Dalles, Nicușor Dan a zis că "actuala conducere a clubului a ratat obiective competiţionale", a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management "defectuos", ca urmare schimbarea fiind necesară. 

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară - schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)”, a scris primarul general, pe Facebook, în primăvară.

Modifică setările cookies