Nici Real n-a avut așa cotă în finala Ligii Campionilor! Câți bani pot câștiga pariorii care mizează pe Nicușor Dan la alegeri

nicusor dan alegeri locale 2024 Primaria Bucuresti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 11:42
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 11:44

Bookmakerii prevăd un singur scenariu pentru alegerile locale din Municipiul București, din data de 10 iunie 2024. 

Actualul primar al Municipiului București, Nicușor Dan este considerat de bookmakeri mare favorit la câștigarea alegerilor locale de duminică, 10 iunie. 

Contracandiații Gabriela Firea, Cristian Piedone și Sebastian Burduja nu se apropie de Nicușor Dan, conform probabilităților calculate de aceștia, nici măcar cât a făcut-o Borussia Dortmund de Real Madrid, în finala Ligii Campionilor 2024. 

Nicușor Dan la alegerile din 2024 are cota lui Manchester City într-un meci acasă cu o nou-promovată

Dacă formația spaniolă avea o cotă de aproximativ 1,50 în ziua finalei, Nicușor Dan dispune de o cotă de numai 1,20, cu câteva zile înaintea duminicii care va decide următorul primar al Bucureștiului.

Mai exact, pariorii vor primi înapoi, sub formă de profit, doar o cincime din suma mizată, adică mai puțin de jumătate din profitul obținut de pariorii care au mizat pe Real Madrid în finala câștigată pe Wembley în detrimentul formației Borussia Dortmund, scor 2-0. 

În duel direct cu Gabriela Firea pentru candidatul care va strânge mai multe voturi, Nicușor Dan are aceeași cotă de 1,20, pe când fostul primar al capitalei are o cotă de 4 pentru a ieși superioară din această măsurare.


Lucian Sânmărtean a explicat de unde vine porecla "Magicianul", la Emoții Europene (6 iunie 2024) 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!