Anglia

„Prezența lui creează mai multe probleme decât soluții!” Critici pentru transferul lui Ronaldo 

Transferul lui Cristiano Ronaldo continuă să ridice mari semne de întrebare. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 18:14
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 18:15

Manchester United nu are cel mai bun start de sezon, iar în ciuda victoriilor obținute, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a avut mari probleme în majoritatea partidelor, iar în ultimele din Champions League a revenit după ce a fost condusă de fiecare dată.

În acest sens, transferul lui Cristiano Ronaldo a fost intens criticat, mai ales prin faptul că acesta, deși a înscris golurile decisive, are momente în joc când nu se apără, iar echipa are de suferit. 

  • Cristiano Ronaldo

Deși portughezul a căutat să le închidă gura criticilor și a vorbit despre asta într-un interviu mai amplu, fostul star al lui Liverpool, Danny Murphy a punctat din nou că mutarea pe Old Trafford reprezintă o problemă pentru 'diavolii roșii'. 

„Prezența lui creează mai multe probleme!”

Fostul fotbalist al lui Liverpool spune că transferul lusitanului este unul de greutate, iar asta afectează jocul. Murphy și-a exprimat ideea într-un editorial pentru Daily Mail

„Prezența lui creează mai multe probleme decât soluții. United a înscris o grămadă de goluri fără el, iar venirea lui Ronaldo a impactat timpul de joc pentru alții. Mason Greenwood ar primi mai mult timp ca vârf, permițându-i lui Jadon Sancho să joace mai mult în aripa dreaptă și să se acomodeze mai bine decât a făcut-o”, a scris fostul jucător. 

Modifică setările cookies