Manchester United Cristiano Ronaldo Erik ten Hag ronaldo transfer Anglia

„E inadmisibil!” Erik ten Hag, vehement la adreasa lui Cristiano Ronaldo. Ce a spus antrenorul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo ar putea părăsi Manchester United în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 16:57
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 16:56

În urma unei absențe de lungă durată de la antrenamentele și partidele oficiale ale "diavolilor roșii", Cristiano Ronaldo și-a făcut apariția pentru prima dată înainte de startul noului sezon în meciul cu Rayo Vallecano.

Portughezul a evoluat în primele 45 de minute, Erik ten Hag schimbându-l la pauză cu Amad Diallo. Asta l-a făcut pe atacant să plece de la stadion imediat după prima parte a jocului.

Ten Hag, vehement la adresa lui Ronaldo

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri și în tot ce ține de fotbalul contemporan, l-a citat pe antrenorul lui Manchester United pe rețelele social media, care a avut o reacție dură la adresa atitudinii lui Ronaldo de a pleca înainte de fluierul final al centralului.

„Nu accept lucrul acesta. Cred că este inadmisibil. Pentru toți. Suntem o echipă și trebuie să stai până la final”, au fost cuvintele lui Erik ten Hag.

„Sunt ultimele 45 de minute ale lui Ronaldo?”

Imediat după ce a fost scos de pe teren și înlocuit cu Amad Diallo, pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje despre acțiunea făcută de ten Hag, oamenii fiind aproape convinși că acestea au fost ultimele minute ale lui Ronaldo la Manchester United. 

"Sunt ultimele 45 de minute ale lui Ronaldo?", "Schimbarea lui Ronaldo înseamnă mai mult decât o schimbare specifică unui meci amical", "Ronaldo schimbat, nu mă mai uit", "Sfârșitul unei ere?" sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe Twitter.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies