Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Mesajul 'Regelui' Ronaldo după primele 45 de minute jucate pentru Manchester United în acest sezon 

Manchester United a disputat un meci amical cu Rayo Vallecano duminică seară. Partida s-a încheiat cu o egalitate, scor 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 11:24
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 11:25

Meciul de pe Old Trafford a reprezentat și „revenirea” lui Cristiano Ronaldo la echipă. Superstarul portughez a bifat primele sale minute în pre-sezon pentru Manchester United, după ce a anunțat conducerea grupării engleze că își dorește să plece și nu s-a deplasat în turneu alături de echipă. Fotbalistul și-a anunțat revenirea printr-un comentariu pe Instagram: „Regele va juca duminică” și s-a ținut de cuvânt. 

Cristiano Ronaldo (37 ani) a fost titular în amicalul cu Rayo Vallecano, fiind ovaționat de fani la intrarea în teren. Portughezul a fost schimbat la pauză de Erik ten Hag, după o prestație ștearsă, iar fanii aflați la stadion l-au surprins părăsind Old Trafford înainte de fluierul final. 

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare 

După partida cu Rayo Vallecano, Cristiano Ronaldo a postat pe contul de Instagram o fotografie din meci, alături de o descriere scurtă: „Fericit să revin!” 

Reacțiile fanilor lui Manchester United după înlocuirea lui Ronaldo 

Imediat după ce a fost scos de pe teren și înlocuit cu Amad Diallo, pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje despre acțiunea făcută de ten Hag, oamenii fiind aproape convinși că acestea au fost ultimele minute ale lui Ronaldo la Manchester United. 

"Sunt ultimele 45 de minute ale lui Ronaldo?", "Schimbarea lui Ronaldo înseamnă mai mult decât o schimbare specifică unui meci amical", "Ronaldo schimbat, nu mă mai uit", "Sfârșitul unei ere?" sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe Twitter.

Modifică setările cookies