„Aș fi fost dezamăgit dacă se întâmpla asta”. La ce s-a referit Erik ten Hag, după ce United a "smuls" egalul cu Chelsea

Chelsea - Manchester United Erik ten Hag Premier League Anglia Erik Ten Hag
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 22:41
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 22:39

Manchester United a reușit să obțină un punct cu Chelsea, pe Stamford Bridge.

Chelsea a deschis scorul în minutul 87, prin Jorginho, însă Manchester United a restabilit egalitatea în minutul 90+4, grație reușitei fantastice a lui Casemiro.

După meci, Erik ten Hag, antrenorul "diavolilor roșii", a vorbit despre evoluția jocului și a evidențiat faptul că este mulțumit pentru punctul obținut.

Erik ten Hag: „Am controlat jocul”

„Trebuie să-i fac un mare compliment echipei mele. Să revii astfel în al patrulea meci din ultimele 10 zile, e clar că există spirit. E foarte bine.

În prima parte, Rashford a avut două șanse mari, a avut și Antony o ocazie. Trebuie să marchezi în astfel de momente, pentru că, într-un astfel de meci, trei ocazii sunt foarte multe. Trebuie să marchezi.

Am controlat jocul și asta mă mulțumește. E greu când iei gol așa târziu. În a doua parte nu am creat mare lucru, dar nici Chelsea nu a făcut-o.

Cred că e un rezultat corect. Aș fi fost dezamăgit dacă plecam de aici fără niciun punct, pentru că nu meritam să pierdem”, au fost cuvintele lui Erik ten Hag, potrivit BBC.

Chelsea - Manchester United 1-1

Confruntarea de pe Stamford Bridge, contând pentru etapa a 13-a din campionatul Angliei, Premier League, s-a terminat 1-1.

Formația dirijată de Graham Potter a beneficiat în minutul 87 de o lovitură de la 11 metri. Jorginho a fost cel care a deblocat tabela și a adus speranțele fanilor că echipa sa va câștiga cele trei puncte.

Însă, la ultima fază, Luke Shaw i-a pasat decisiv lui Casemiro, care a fructificat și a restabilit egalitatea, în minutul 90+4, când "diavolii roșii" erau lipsiți de speranță.

Ambele echipe au plecat acasă cu un punct și și-au păstrat locurile din clasament: locul 4 - Chelsea (21p), locul 5 - Manchester United (20p).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!