OFICIAL Wolves a transferat la un preț excelent! Paris Saint-Germain și-a cedat jucătorul crescut la academia lui Real Madrid

Wolves Pablo Sarabia Paris Saint-Germain Premier League Real Madrid Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 16:21
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 16:42

Britanicii au securizat a treia mutare la echipă în perioada de mercato din iarnă.

Wolves l-a prezentat oficial Pablo Sarabia, fotbalistul care a bifat 14 apariții în acest sezon pentru Paris Saint-Germain și trei partide în grupele Champions League.

Wolves a transferat la un preț excelent! Paris Saint-Germain și-a cedat jucătorul crescut la academia lui Real Madrid

Potrivit site-ului de specialitate, Transfermarkt, britanicii au plătit doar cinci milioane de euro pentru a-l aduce pe Pablo Sarabia la echipă. Aceeași sursă a indicat și faptul că spaniolul născut la Madrid este cotat de patru ori mai bine, la 20 milioane.

Fotbalistul a semnat un contract pe doi ani și jumătate. Așadar, înțelegerea între Sarabia și conducătorii lui Wolves va fi valabilă doar până la 30 iunie 2025, în cazul în care nu vor interveni alte negocieri între timp.

Cifrele lui Pablo Sarabia

Spaniolul este produsul celor de la Ream Madrid și a evoluat doar la echipele de tineret ale grupării blanco. În 2011, Sarabia a semnat cu Getafe, ca în 2016 să ajungă la Sevilla.

Paris Saint-Germain a plătit 18 milioane de euro pe spaniol în 2019, moment în care cota sa pe piață era de 40 milioane. Parizienii l-au trimis sub formă de împrumut la Sporting în 2021 și l-au cedat definitiv pe 17 ianuarie la Wolves.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!