Lovitură de teatru! Antrenorul Salernitanei demis acum două zile a fost rechemat la echipă

Salernitana Adrian Mutu davide nicola Serie A Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 14:18
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 14:18

Davide Nicola se întoarce la conducerea tehnică a echipei Salernitana, la doar două zile după demitere.

Conducerea clubului de fotbal Salernitana a produs o lovitură de teatru, miercuri, după ce l-a rechemat pe banca tehnică pe antrenorul Davide Nicola, la doar două zile de la anunţul demiterii sale în urma înfrângerii categorice suferite pe terenul formaţiei Atalanta Bergamo (2-8), informează AFP.

Davide Nicola revine la Salernitana

Davide Nicola a publicat pe reţelele de socializare un mesaj prin care asigură că va rămâne în cele din urmă în funcţie, după ce "a cerut din toate puterile sale preşedintelui să revină asupra deciziei", potrivit Agerpres.

Solicitată de presă, Salernitana a confirmat că Nicola, în vârstă de 49 de ani, îşi va continua contractul, valabil până în 2024, semnat în luna iunie după ce a reuşit menţinerea în Serie A.

Davide Nicola (49 ani) a intrat în inimile fanilor echipei după ce a reuşit o menţinere nesperată în primul eşalon, echipa aflându-se la preluarea mandatului său, în luna februarie a anului trecut, pe ultimul loc în clasament.

Salernitana ocupă locul 16 în Serie A după 18 etape.

În urmă cu câteva zile, Salernitana l-a demis pe Davide Nicola ca urmare a eșecului drastic suferit împotriva Atalantei, scor 2-8. Publicația Goal a scris că, după ce au fost refuzați de Rafa Benitez, italienii ar fi întocmit o listă cu posibili înlocuitori formată din Adrian Mutu, Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco și Leonardo Semplici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!