Romelu Lukaku Chelsea Thomas Tuchel Anglia

"Vom discuta în spatele ușilor închise". Prima reacție a lui Tuchel după ce Lukaku a declarat că e nefericit la Chelsea

Thomas Tuchel a reacționat după apariția interviului pe care Romelu Lukaku l-a oferit pentru Sky Sport Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:06
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:11

Atacantul belgian a mărturisit că nu s-a acomodat la Londra și că este nefericit cu decizia pe care a luat-o. 

La câteva ore după publicarea declarațiilor care au creat numeroase reacții în fotbalul internațional, Thomas Tuchel a oferit și punctul său de vedere cu privire la afirmațiile lui Lukaku. 

"Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situație tensionată de care nu avem nevoie, pur și simplu nu ne ajută cu nimic aceste declarații. Pe de altă parte, nu ar trebui să facem un mare caz din ce a spus Lukaku, să nu privim mai departe de ce a zis. E foarte ușor să scoți declarația din context și să vii cu titluri de primă pagină. 

"Vom discuta în spatele ușilor închise"

Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să își exprime afecțiunea față de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă. 

Dacă e ceva, vom discuta în spatele ușilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. 

Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declarație care să îmi fi plăcut, normal", a declarat Thomas Tuchel potrivit The Guardian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!